onsdag 2. september 2009

Uffda, ble visst en laaaang pause...

Ingen innlegg i august... vel, jeg har ikke noen unnskyldning, selv om det har vært travle tider med skolestart etc. Jeg ble rett og slett mektig lei! Ikke av bloggen, men selve dataverdenen. Har bare vært på dataen for å sjekke mail, samt betale regninger på nettbanken. Noen ganger får jeg nærmest fobi mot PC èn. Dette pleier å skje om sommeren, men denne sommeren har vært så regnfull og kald, så nå skjedde det i august... Men altså, here I am :-) Det noe kryptiske bildet ovenfor stammer fra mitt soverom. Jeg er i gang med oppussingen, men det har stått helt stille i over et halvt år nå. Siste finishen mangler, samt skapdørene som skal males og få nye knotter. Sminkebordet jeg kjøpte hos Molly`s Heaven (savner butikken by the way...) fungerer aldeles utmerket. Med to jenter som skal avgårde til videregående skole om morgenen, samtidig med at far i huset gjerne vil ha 5 minutter på badet, gir lite plass foran speilet for mor og lillegull hi,hi...
Nå har jeg igjen fortalt om mine soveromsplaner, så da hviler det et visst press på meg. Jeg trenger press :-) Det som ikke er like hyggelig er at vår kjære, snille stallkatt; Theodor har vært borte siden 7. juli. Vi har lett etter han overalt, satt opp lapp på butikken og avertert i avisen og på nettet, men han er som sunket i jorden.
Jeg har fremdeles ikke gitt opp håpet om at disse to skal få leke videre sammen, men må innrømme at det begynner å bli et lite halmstrå som jeg klamrer meg til...
Tror Leo savner kompisen sin også... Har du opplysninger om vår kjære katt, så vær så snill og ta kontakt. Det er alltid best å vite hva som har skjedd!
Ønsker dere alle en riktig fin onsdagskveld! Kommer innom bloggene etterhvert, har blant annet fått kommentarer fra et par nye bekjentskaper, det er alltid like koselig :-)
Klem fra Britt :-)