søndag 12. oktober 2008

Ting & tang

Midt oppe i all bygging og styr, så kom det et par pakker jeg hadde bestilt... En fra Molly`s Heaven og en fra Landstil. Kjøpte en del julepynt som jeg skal vise senere, men her er noe av dagens fangst; det første bildet er forøvrig en hyggelig gave som jeg fikk fra Molly`s Heaven :-) Elsker disse produktene fra Durance! Lavendelsåpen er ny, mens husvask og oppvaskmiddel er godt utprøvd fra før, og lageret måtte fylles opp...

Salatbollen skal på kjøkkenet, papirkurven på soverommet og englen, vel den skal vel fram til jul ikke sant?

Halve moroa er jo å pakke ut, selv om man som regel vet hva man har kjøpt :-)

Lillegull har visst sneket seg med på et bilde også; hun liker å "bake" dvs. slikke bollen :-)

Dette termometeret skal få henge ved inngangen, ved siden av väderstasjonen min... Den er jeg litt stolt av, så den skal vises i et senere innlegg.

Hvor dette skiltet skal henge? Derom hersker det ingen tvil hi,hi...

Lurer dere på hva dette er? Klesklyper, så klart!

Glassknottene skal på skapdørene på soverommet og hvis noen lurer på når det kommer bilder derfra så... joda, det kommer etterhvert men jeg er ikke helt ferdig enda :-)

Litt fotspa er ikke å forakte! Da pakkene kom på døra her tok jeg en liten spansk en ovenfor min kjære mann. Han lurte i all verden på hva jeg hadde kjøpt og jeg sa at jeg har begynt på julegavene... Gjett om han ble imponert! Det er riktig også, for dette settet er en julegave til meg selv :-)

Det var nok om ting & tang, nå til det som virkelig betyr noe her i livet (i hvert fall for meg...). Ut i skogen opp i trærne pleier jeg å si når jeg er på tur :-) Utsikten er flott og høsten likeså :-)

Kan man ha det bedre?

I disse elgjakttider gjelder det å ha på seg godt med reflekser slik at man synes i terrenget!

A view to kill for... For de innviede så er jeg i James Bond-modus om dagen, gleder meg sykt mye til den nye filmen som har premiere før jul :-)

Hvem er vakrest i verden her? Jeg er ikke i tvil...

Og her er datteren til min stolte ganger! Hun ser heller ikke så verst ut, hva? Morsomt når vi er på tur sammen, for da er det mor og datter både med hester og ryttere :-)

Datter nummer to har en hest som vi kjøpte i Førde i 2002. Min hest er også fra Vestlandet, nærmere bestemt fra Suldal i Ryfylke.

Vi pleier ofte å ri til et sted som heter Ormseter. Det ligger nesten på fjellet og utsikten er flott! Her ser vi nesten helt til Minnesund!

Litt slitne og svette hester hører med. Det er veldig bratt stigning opp hit og vi som har gått eller jogget oppover her vet omtrent hvor hardt det er...

Høsten er er herlig tid og slike dager som i dag må bare nytes :-)

Ønsker dere alle en flott uke og er litt lei meg for at jeg ikke er så aktiv her inne om dagen, men jeg skal komme sterkere tilbake, jeg looooover :-) Holder på å få oversikt over awarder og utfordringer også, så jeg har ikke glemt det...

Stor klem fra Britt :-)

16 kommentarer:

Gry sa...

Hei!! Rart det her, for jeg fölte nesten på meg at du hadde skrivet et nytt inlegg....

Kooselige höstbilder. Jeg blir så missunnelig, spesiellt ettersom jeg ikke kan ri lengre. Äsj, du får vel kjöre meg en tur neste gang jeg kommer oppover? Hihi...

Julestyret må begynnes i tid! Det har du rätt i. Håper den hemmelige avtalen går igjennom den her gangen da ;-)

Finfine ting fra Mollys, og du inspirerere meg til å ta meg en titt! Synd at jeg ikke har råd akkurat nå, men jeg kan planlegge hva jeg vil ha, ikke sant!

Håper det går bra med hallen, vi gleder oss til å se!

Ha en toppenkveld, og hils alle! Må forressten si at det var et skikkelig sött bilde av lillemor (hihi...i dobbel bemerkelse). KLEM GRY

Kristins rede sa...

Fine høstbilder fra Øvre Vang. Det var noen fine dager sist uke. Var på høstferie på Brumund med snø, tåke, regn og sol.
Koselig pakke du har fått. Ja, man må lyve litt i blant. Får scrappepakker jeg da.
Ha en fortsatt fin høst!

liven sa...

Så mye fint du har fått :o)
Lurt å begynne tidlig på julegaver......spesielt til seg selv.o) Disse durance produktene vil jeg prøve......de får jo masse skryt!!

Skjønner godt at du liker å ri i naturen:o)
Rir jo ikke selv da.......men liker veldig godt å gå tur i skog og mark!!! Kjempefine bilder!!

Ønsker deg en fin kveld og ny uke:o)

elisabeth sa...

vET DU HVA, NÅ MÅTTE JEG BARE INN Å SJEKKE OM DET VAR LIV, OG DET VAR DET...JUHUU:))

Så flotte høstbilder, og været er nydelig og tørt her nede, vi sier det hver dag!!!!!! Og sikkert enda bedre å nyte på hesteryggen...Jenten er helt ville etter hest...gamle nabojenten hadde søstre som drev aktivt med sprangridning, så de var ofte med i stallen i Alvøren utenfor Bergen.
Jeg har sagt vi får lete opp noen rundt finnskogen så de kan få seg en tur av og til:)
Kos deg vider med hest og høstvær, og ja jeg vil se værstasjonen din...hehe:)

Julegaver, selvsagt...hihi;)
Ha en fiiiiin kveld, og hils søs i Sverige!!!

Tiril sa...

Endelig , der var du, kjekt å være hos deg igjen.
Så nydelige høstbilder her hos deg,
Her går alt bortimot normalt, har hatt en lang weekend ferie, skulle hatt en uke, men måtte av forskjellige årsaker korte det inn.
Er de ikke herlige de durance produktene, jeg selger de og i min butikk.
Den grønne til oppvask er så fin til vaskene på badet, de blir skinnene blanke, så må du prøve skyllemidellet, klærne dufter lett lavendel, deilig;))
Ha en herlig ny uke Britt, klem Tiril.

h.espe sa...

Oi, oi, oi - skal si du har handla gitt..!! Masse herlig!

Så er denne helgen også over. Synd disse helgedagene går så alt for fort... Men, har iallfall hatt en flott helg:o) I dag har jeg endelig vært og sett Mamma Mia, og for en utrolig herlig film! Litt spesielt å se den, ettersom jeg faktisk var på Skiathos da de holdt på med innspillinger. OG det herligste av alt, jeg gikk omtrent rett i armene på Pierce Brosnan. Han var så nær jeg kunne ta på han, og jeg så han rett i øynene. Wow, sier jeg!!! Om du synes han er vakker på film, jeg lover, han er myyye vakrere i virkeligheten...

Da må du ha en flott uke til vi hørs igjen... :o)

Klemmer fra Hildegunn :o)

Katta sa...

Fina saker du köpt. Den skylten är helcool, skulle vilja ha en där det står "i det här hemmet härskar mor". Bra att du köper dej själv julklappar, det tycker jag man ska göra.Ser så underbart ut med ridtursbilderna. Men att ni vågar rida ut när det är älgjakt trots era reflexvästar jag litar inte riktigt på älgjägarna jag åtminstonde inte de från mina trakter. De är ofta både närsynta, färgblinda och skjutglada. Jag känner igen mig lite i dej Britt med kasten mellan flärd, vackra ting och djur och natur.Nu är det ju stor avsaknad av natur och djur i mitt liv men det var ju så jag växte upp och när jag ser de vackra bilderna från er ridtur vill jag till landet och ha häst igen, helt klart.Ha en bra vecka, kram Katta

Lynetmor sa...

Hei, så mange fine ting som du har kjøpt deg :-) Og så mange fine høst bilder. Ønsker deg en fin dag :-)

Synnøve. sa...

Hei Britt.
Det var på tide hehe...
Har värt inom og kikka men ikke noe nytt. Men nå nå var det dax.
Har ikke värt så aktiv siste dagene heller. Haft foreldrebesök her så da veit du at man ikke har tid til data.
Vill bli med ut og ri...
Det kribbler i bein og armer, kan kjenne duften av litt varm hest mmmm.
Kjempebilder alltså.
Ha det så godt nå og hold unna elgjegera hehe.
Klems meg.
Synne.

Sussie sa...

Oj så många fina saker du köpt! Glasknopparna är jättefina och jag älskar klädnyporna. Vackra bilder från hästryggen, underbart att lunka fram i höstfärgad natur. Ha en fin kväll, kramar.

hvorfor ikke... sa...

Hehehe, ler av det med julegavene, jammen er du tidlig ute, hehehe, den var morsom! Mollys er en favoritt hos meg også. De skilta var morsomme.
Hærlig bilde av hestene i høstprakt. Ingenting er som flotte høstdager...lufta er så klar og himmelen så blå, mot høstfargede trær og lyng. Koselig innlegg!
Ha en fortsatt flott høst.
smil Torunn

Katta sa...

Jag håller med dig om att teknikprylar håller alldeles för kort tid numera.Mobiltelefoner, kyl,frys,mickro,tv ja allt har så kort tid innan det skall bytas ut. Om tillverkarna var lite mer miljömedvetna borde de satsa på skaer som kan uppdateras och lagas i stället. Tänk bara på bilar, ingen kan längre laga sin egen bil utan de måste lämnas in. Nog med gnäll nu. Det finns en del stallar här i Stockholm två stycken inte allt för långt bort från mej faktiskt har nog tänkt i de tankarna du sa men det har liksom inte riktigt den avslppnande stämning som det har på landet ändå. Kram Katta

Anita sa...

Så masse fine ting du har kjøpt!! Lurt å si at du hadde begynt på julegavene;o) SKikkelig smart! Det blir spennende å få se når du er ferdig plassert med tingene du kjøpte! Gleder meg til det, må bare huske og svippe innom deg:0) Det ser sååå koselig ut med ride tur! Kos dere fortsatt! Klem!

Annaewa sa...

Åhh vad mycket fint du köpt!! Vad sugen jag bli på att köpa Durance att ta med mig ner till Abu Dhabi! Härliga ridturer!
Ha en skön helg! Kram Annaewa

Lene sa...

Er det virkelig muuuulig???? Vet du - etter å ha skrolla nedover her, fant jeg ut at det var sommerne sist jeg var her!!! Siden den tid har jo all verdens hendt - og dere har søren meg til og med bygget ridehall!! Jeg er virkelig imponert!!

Vel, til mitt forsvar - det har ike vært rare bloggingen på meg. Og det er nå en gang blit sånn at jeg gjerne vil ha god tid innom både Gry og deg - og de få bloggstundene jeg har hatt, har som regel vært litt stressete. Kan su skjønne!! Endelig er jeg ferdig med denne bolken på skolen, som jeg tror må være den mest krevende under studietiden.. Og så finner jeg ikke roen!!! Sånn passe halvstresset her, og føler hele tiden det var noe annet jeg skulle gjort enn å leve slaraffenlivet i bloggverdenen ;))

Og sitte her og være småmisunnelig på deg som har fått julegaver allerede i Oktober ;) Hahaha, luringen - lekreste sakene :)

Så deilig å få bli med dere på ridetur, da, Britt. Sånt hjelper jo til med å roe ned. Mmmmm, heldige dere :) Og så så moro med mor og datter i dobbel forstand ;)

Det er forresten noen heeeeeelskjønne jenter du har, Britt! Så utrlig flotte de er på bunadsbildet fra i sommer!! Som mor - så døtre, tenker nå jeg :)

Deeeilig å innom favorittgården min igjen, ja - nå også med ridehall. Kult!! Dere er såå flinke, driftige og sportye :)

Gooodeste gjensynsklemmen til deg fra meg :)

Synnøve. sa...

Hei Britt.
Sneik meg innom mitt i natta kun for å si hei.
Lenge sen nå.
Stor klems meg.
Synne.