tirsdag 16. juni 2009

En ny interiørbutikk

Vel, selve butikken er ikke helt ny, men jeg oppdaget den først i går... Og hvordan jeg oppdaget den? De har fått seg blogg! Jeg var innom Trine (Trines Hus og Hage), hvor de hadde lagt igjen en kommentar til henne :-) Tilfeldighetene var slik at Pernille (datteren) hadde frisørtime hos Podium på Torghjørnet i Hamar i dag, og denne interiørbutikken holder til... ja, nettopp på Torghjørnet! Vilken tur, som svenskene sier :-)
Skal vel ingen Einstein til for å skjønne at jeg måtte innom dem hi, hi... Og det angret jeg ikke på, for her hadde de utrolig mye fint og helt i min stil! Fikk til og med tak i det nummeret av Jeanne D`arc magasinet, som jeg manglet. Og så har de det Greengate serviset jeg samler på, i tillegg til glassasjettene fra Sia :-)
Måtte selvfølgelig handle litt også, og synes disse kortene er kjempesøte:-)
I dag hadde jeg ikke så god tid, men jeg skal sette av litt mer tid her ganske snart! Selv handler jeg en del på internettbutikker, men det blir noe annet å se varene "live"; kunne kjenne på stoffer og se virkelige størrelser...
Elsket rosemønsteret på disse serviettene, og på kortene! I tillegg ble jeg glad for at de har mye fra Sia, blant annet massevis av lekre bilderammer. Jeg har kjøpt noen tidligere da jeg var på Sia på NK i Stockholm, som jeg kan vise i et senere innlegg. Har nemlig en stor svakhet for rammer...
Salatbollen og bestikket er en nyanskaffelse fra i dag, resten er kjøpt hos diverse internettbutikker, men føres som sagt av denne butikken også :-)
Noe jeg la spesielt merke til i dag, var en gedigen 5- armet lysestake i matt sølv. Den var kjempetung og virkelig lekker; jeg må nok innom og se litt nærmere på denne. Tror den hadde passet bra i stua... Hm, jeg har jo bursdag ut på høsten en gang :-)
Nå lurer dere sikkert på hva denne butikken heter, og for de som ikke har gjettet det (av hamarsinger altså...), så snakker jeg om Gave og Interiørglede på Torghjørnet i Hamar. Kanskje det er jeg som er treg, men jeg er jo heller ikke så mye på Torghjørnet. Jeg legger til bloggen deres under blogglinkene mine, så dere finner dem der :-)
Og siden Pernille ble fin på håret, så var det alt i alt en vellykket tur vi hadde i dag! Hvordan håret hennes ble kan dere sjekke ut på bloggen hennes, som jeg har linket til her hos meg :-)
Vel, det var alt for i dag. Nå skal vi forsøke å grille litt (mens det er oppholdsvær ute...), håper bare at været bedrer seg mot sankthanshelgen! Ha en flott tirsdagskveld, alle sammen!
Mange klemmer fra Britt:-)

11 kommentarer:

Linda sa...

Hei Britt!Så kos med en bytur.
Herlige servietter,skjønne kort og flott servise.
Fint å få klipt seg også,bra dattera de ber fornøyd.
Skulle klipt meg i dag men mista bussen,så til torsdag skjer det.
Ha fine sommerdager!Klem Linda :))

liven sa...

Så kjekt å oppdage slike fine "snopebutikker"
Fine saker du har kjøpt også:o)
Dette bladet har jeg....og man kan bla og bla i det!!

ha en fin kveld Britt:o)

Gave og Interiørglede sa...

Hei!
Så utroolig koselig at du skrev om vår blogg! :D Ble utroolig glad nå altså =) Bloggen var noe vi bare plutselig fikk lyst til å prøve, og vi startet med den for bare 1 uke siden. Å at det blir tatt så godt imot er jo supert! så tusen, tusen takk :)

elisabeth sa...

Så masse flotte ting du har fått deg...sommer sommer sommer roper det fra bildene;)
Jeg kommer akkurat hjem fra Vang, har hentet en bil. Håper vi kan ta en tur til Hamar til helgen for å spankulere litt;) Da skal jeg innom der å snoke! Det var jammen fint og grønt oppover...noe helt annet enn fjell og knaus;)

TUSEN TAKK for alltid superkoselige kommentarer hos meg!!!!!
Nyt sommeren, har hørt den er på vei:) Her har det vært ridestevne borti veien siste uken tror jeg...

h.espe sa...

Åhhh, så gøy å oppdage slike herlige butikker. Masse fint du fikk med deg hjem :o) Green Gate har utrolig masse flott, og du er jo begynt å få en anseelig samling.

Nå er er det snart ferie på meg. Må bare gjennom morgendagen først - begravelsen til tante. Blir en vond dag! Mamma, pappa og en søster av meg er kommet nedover, for å være med i begravelsen, og det føles godt.

På torsdag bærer det hjemover, og det skal bli godt - gleder meg til det!

Ha en supergod vestlandsferie - kos dere masse, og så sees vi kanskje litt innimellom!

Goklem fra Hildegunn

Synnøve. sa...

Halloen på deg.
Så masse flotte ting du fannt i den butikken.
Må ta en kik inom der når vi kommer til Hamar. Når nå det blir....

Jo, eg bruker la dem låne kameran, men ikke hver gang. Det er ikke altid det passer. Men da hadde eg litt tid og vi hadde en herlig tur sammen.

Så vi får se om det blir flere ganger under sommeren. Dem er flinke synst eg.

Må ta en tur inom den dattern din trur eg. Nyskjerrig på hvordan hun blev på håret.

Nå baker eg oopsies...
Håper dem blir bra. Du får se dem på bloggen.

Ha nå en knall onsdag. Håper innerligt at sola skiner på deg.
Her er den, men himlen blev meget grå plutseligt.
Klems Synne.

hvorfor ikke... sa...

så sommerlig og flott service, blir glad av sånt...
Tusen takk for tipset, jeg skal rett inn og sjekke nettbutikken;)
Men helt enig med deg, det er noe annet og se ting live...ingen tvil om det...men så blir det ofte mer i handlekurven da, også.

De serviettene kjøpte jeg i fjord, de er så lekre at jeg har nesten ikke råd og bruke dem, egner seg godt på jentekvelder...for de ser!

Har du en datter som heter Pernille, kjempekoselig navn! Jeg ville også hatt det;) men fikk "bare" gutter.

Ha en GLAD lille lørdag:)
Smil fra Torunn

Pernille sa...

Hehe, sjokk at du skulle innom den butikken: )
Torghjørnet har mange bra butikker de, også er jeg fornøyd med Podium.
Klem: D

-Mitt lille rede- sa...

Hei
Her var det masse fint ja, kjekt med noe nytt :-)
Ha ei riktig fin helg, håper dere har fint vær :-)

Klem fra Lene

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Såg ut som en mysig butik..fina saker såååå!! Just i min smak...älskar ju rosigt o pasteller med prickar!!så romantiskt!!!

Hopppas er st hanshelg var bra!!
Hur firar man den? Vad åter man så ?Någon spec tradition?

Ha en härlig vecka!!!
~♥ Kramar Millan ♥~

salige lavendel sa...

For et nyyyydelig sted du bor på! Å sitte under det store rognetreet en sommerdag må være ren idyll :)