onsdag 2. september 2009

Uffda, ble visst en laaaang pause...

Ingen innlegg i august... vel, jeg har ikke noen unnskyldning, selv om det har vært travle tider med skolestart etc. Jeg ble rett og slett mektig lei! Ikke av bloggen, men selve dataverdenen. Har bare vært på dataen for å sjekke mail, samt betale regninger på nettbanken. Noen ganger får jeg nærmest fobi mot PC èn. Dette pleier å skje om sommeren, men denne sommeren har vært så regnfull og kald, så nå skjedde det i august... Men altså, here I am :-) Det noe kryptiske bildet ovenfor stammer fra mitt soverom. Jeg er i gang med oppussingen, men det har stått helt stille i over et halvt år nå. Siste finishen mangler, samt skapdørene som skal males og få nye knotter. Sminkebordet jeg kjøpte hos Molly`s Heaven (savner butikken by the way...) fungerer aldeles utmerket. Med to jenter som skal avgårde til videregående skole om morgenen, samtidig med at far i huset gjerne vil ha 5 minutter på badet, gir lite plass foran speilet for mor og lillegull hi,hi...
Nå har jeg igjen fortalt om mine soveromsplaner, så da hviler det et visst press på meg. Jeg trenger press :-) Det som ikke er like hyggelig er at vår kjære, snille stallkatt; Theodor har vært borte siden 7. juli. Vi har lett etter han overalt, satt opp lapp på butikken og avertert i avisen og på nettet, men han er som sunket i jorden.
Jeg har fremdeles ikke gitt opp håpet om at disse to skal få leke videre sammen, men må innrømme at det begynner å bli et lite halmstrå som jeg klamrer meg til...
Tror Leo savner kompisen sin også... Har du opplysninger om vår kjære katt, så vær så snill og ta kontakt. Det er alltid best å vite hva som har skjedd!
Ønsker dere alle en riktig fin onsdagskveld! Kommer innom bloggene etterhvert, har blant annet fått kommentarer fra et par nye bekjentskaper, det er alltid like koselig :-)
Klem fra Britt :-)

11 kommentarer:

liven sa...

Så kjekt å se deg her igjen og nydelige bilder fra soverommet ditt!!!
Så trist med katten din....håper den dukker opp igjen!!
dette skjdde oss også....med vår kjære mons!! Har lurt så veldig på hva som skjedde med den....som bestandig var rundt dørene her!!

ha en fin september måned Britt og håper bloggelysten har tatt seg opp igjen:o)

Christinas låvebutikk sa...

Veldig koselig å se at du er her igjen!!
Ikke kjekt når dyrene forsvinner!
Blogger sjeldnere jeg også nå enn før!!
Håper du har det bra!
Klem fra meg!

Katta sa...

Neeej, vad tråkigt att Theodor varit borta så länge :( Men ge inte upp!! en del katter kommer hem igen efter längre tid än så,hoppas och håller tummarna för det. Tror det är rätt sunt med periodvis datorfobi. Kram Katta

Anita sa...

Så fint at du er innom! Fint det blir på soverommet ditt! Håper alt er bra med deg og dine, håper søsteren din har det bra, savner henne her i Bloglandia! Ha en flott ukeslutt

liven sa...

Hei igjen Britt!!
Nei vi så aldri noe mer av monsen....og det var så rart!!
En kastrert hannkatt som helst holdt seg i nærheten!!
Tenkte på reven vi også....for hang opp lapper og hadde annonse i lokalavisen!!

Mira sa...

Trist med pusen din,er den kastrert? Kanskje pus er ute på frieri,men da skulle vel noen ha sett den.Håper Theodor dukker opp igjen.(Eller at du får vite det viss den er påkjørt.Slik at du slipper å lure.).

Det er ei stor ære for meg å vere i blogglista di.

Klem fra Mira.

Linda sa...

HeiBritt!hyggelig å høre nytt fra deg .det var leit med katten.
Håper du finner den eller hører hva som er skjedd med den.
Du får et lekkert soverom,set det er blitt lyst og luftig.
Ha en fin helg!Klem fra Linda :))

Synnøve. sa...

Hei denne flotte søndagsmorgenen.
Sola har stått opp over fjellkammen. Nuguren var helt rød av den. Tog noen bilder, håper dem blev fine.

Så trist att Theodor blitt borte.
Håper han finner veien hjem igen.
Det kan ju være noen som tatt hand om ham. Trudd at han var hjemløs...
Men det burde dem se på katten, for han var så velsteldt og fin i pelsen.
Krysser tær, fingrer og alt eg kan for at han kommer tilbake.

Det er ikke alltid blogglyst eller datalyst innfinner seg. Da er det kun en ting å gjære og det er å holde seg langt unna datan.
Slik har eg det og inimellom. Nå går det i en go periode, får se hvor lenge den varer hihi....

Håper ellers at allt er under kontroll hos dere.
At sensommeren vært fin, hmm....
Ikke værmessig da, men ellers. At hestene mår bra og er frisk.

ber og om unskyldning for at eg ikke svart deg på kommentaren du sende på ridinga.
Har ikke vært så mye på datan eg heller. Skal skjerpe meg :D

Nå skal eg faktiskt opp i seng noen timer til. Trøtt og sliten. Skal bli godt å krype ner i sengen igjen.

Ha nå en flott søndag.
Klems Synne.

Huset i skogen sa...

Huff, så trist med katten deres! Det er alltid trist når et dyr forsvinner, og vondt å ikke vite hva som har skjedd. Kanskje det er Mikkel Rev som har vært ute?

Kjenner til det der med å bli lei av pc og data. Innimellom så kjenner en bare at ikke har lyst, det er så mye annet som frister. Tok en ferie jeg også i sommer. Det gjorde godt;)

Har fulgt med litt på hjemmesiden til stallen deres jeg da. Hallen ble kjempebra. Stallen hvor jeg holder til holder også på å bygge hall. Blir godt å ha nå når det lakker mot vinter!

Ha en flott uke:)

Synnøve. sa...

Hei Britt.
Håper at alt er bra med deg.
Har pus kommit tilbaka?
Måtte bara spör.
Får du tid over så ta en titt in til meg. Har noe der eg vil vise deg.
Klems Synne.

Lene sa...

Heeeei, Brit :) Og varm gjensynsklem :)

Hehe, du har ikke slått 4 måneders pausen min enda, da ;) Plutselig var jeg bare tilbake. For hvor lenge??? Hvem vet. Men det er typisk meg å være veldig engasjert i saker og ting, for så å gå lei - iallefall for en periode.

Så trist med katten deres, da..... Håper inderlig den har kommet tilbake. Undere har hendt mange ganger før, skal jeg si deg.

Du, er det deg, datteren din og faren din som er på bildet nedenunder her? Det var sååååå koselig bilde - jeg måtte zome og smilte for meg selv :)

Her i gården går livet sin vante gang, og jeg er godt i gang med siste skoleåret. Pangstart og full fart, men det går greit - er jo ferdeig snaaaart :)

Ser du har en siste hilsen til Michael Jacson på siden her, og jeg er med på den. Han er savnet. Jeg var så heldig å få med meg to koserter i min ungdom - DET var stort! Stedatteren her hadde billetter til en av konsertene i år. Gjett om hun ble lei seg da han døde! RIP, Michael.

Håper alt er bra hos dere, Brit. Veldig godt å titte innom deg, selv om du tydeligvis har deg en lang bloggpause. Goood klem :)