torsdag 24. juni 2010

Roser på soverommet

Nå som sommeren endelig har kommet, følte jeg for å bringe sommeren inn også :-)


Det finnes mange sommerlige sengetrekk å få tak i, og jeg falt for dette med roser på...Med flertall av jenter i huset er jeg helt avhengig av mitt eget speil og lille bord på soverommet :-)Disse jernsengene er fra begynnelsen av 1900-tallet og hadde opprinnelig bunn av springfjærer som ikke var særlig godt  ligge på. De måtte lakkeres opp igjen og få ny bunn og madrass, og nå er de gode som nye.Den søvnige Tilda minner om meg om morgenen...Om sommeren er det godt å ha balkong utenfor og sette opp dører og vinduer :-)Roser er sommer for meg, både ute og inne. Nå går ikke roser så godt her oppe i Vangsåsen, så da får jeg ha dem inne istedet...Ikea er genialt, og disse søte bordene har jeg kjøpt flere av for å bruke som nattbord og ekstrabord.Lyse, lette sommergardiner er også fra Ikea, eneste ulempen er at det er veldig lyst om sommeren, men så skal man jo ikke sove bort sommernatta :-)


 Og slik ser det ut fra soveromsbalkongen. Her er det så stille at vi nesten kan høre at gresset gror... Koselig er det også om sommeren hvor vi hører hestene vrinske nå som mange av dem går ute om natta.


Ønsker dere alle en riktig fin sommerkveld! Klem fra Britt :-)

3 kommentarer:

Hulda sa...

Å, så flott soverom! Falt helt for jernsengene. Så skjønne! Nydelig med det sengeteppet og kommoden også. Virkelig romantisk.

Anonym sa...

Vakker seng, vakkert sengetøy! Allikevel - for en fantastisk rogivende utsikt... kunne nesten høre gresset selv. Lukt av gress og lyd av hester= perfekt!

Gry sa...

Der sover dere godt, kan jeg tenke meg. Jeg skulle nok tilbringe hele dagen där i alle fall, hihi.

Nå har jeg åpnet ny blogg, btw :-)

Velkommen inn!

Klem