onsdag 23. januar 2008

Hverdagsliv

Det går i hest her, som dere sikkert har skjønt... Med 19 hester som skal ut om morgenen er det litt å gjøre. Men det er veldig koselig også, når man bare har fått store jentene på skolen og veslejenta i barnehagen. Morgener er en utfordring i seg selv, noe jeg regner med at de fleste erfarer fra tid til annen. Etter alt morgenstresset er det en befrielse å komme inn i stallen, hvor hestene humrer og er glade for å se deg, alltid!
Litt ting og tang fra gangen. Knaggrekken er fra Indiska, kremmerhusene fra Mollys Heaven og skiltet fra Landstil. På skiltet står det: "Kommer om lidt" og det beskriver meg som person ganske bra... (bare spør de som kjenner meg :-))
Har egentlig flere bilder å legge inn og en oppskrift men det får bli senere, for nå begynner "Ugly Betty"!

13 kommentarer:

Cattis sa...

Hej Britt!

Jag hittade hit via din syster Gry. Det var en fin blogg du har startat med många fina bilder från din gård. Det ser redan ut som en proggsblogg :-)
Välkommen till bloggandet värld och välkommen att hälsa på hos mig oxå ;-)
Hälsar
Cattis

Gry sa...

Så fint du har fått det til Britt! Snart er du flinkere enn oss alle sammen, hi,hi...Ble bedere med bilde fra hovedinngangen syns jeg. Skikkelig fint! Nå kan Lene og de andre se hvor jeg og familien reiser for å kose oss og bli skikkelig bortskjemte, for det blir vi ;-) Også er du sta og vill ikke ha hjelp, hm...lurer på hva vi skal gjöre med deg gitt.

Regner med at vi alle er litt trötte i kveld etter en så anspent och enda så fin dag; det gikk så bra til slutt!

Du kjenner meg godt, ja... Bildet kommer til å få pröve litt forskjellige steder för jeg blir fornöyd,ha,ha..

Nå skal jeg legge meg i senga og se på film fram till ca 0200 som vanlig (får ikke sove dessverre..) også drar jeg til Ullevål og besöker fadern i morra! Reiser inom kompis Brit også, hun bor så näre Ullevål nå.

Sov så godt, Britt! Klem Gry

Aalerud Stall sa...

Cattis, jeg var inne på din blogg og den var kjempefin! Linker til deg hvis det er greit? Skjønner at bloggverdenen er et hyggelig sted å være med, så jeg gleder meg til å bli en del av den :-)

Gry, tror det går enn stund til jeg er bedre enn noen hva angår blogging, men det går i hvert fall litt lettere nå :-)
Og sta? Hvor har du det i fra ? (hi,hi...) Du har helt rett i at det har vært en skikkelig anspent, men likevel fin dag! Hils fadern så mye fra meg i morgen og si at vi kommer på søndag(jeg ringer han i morgen).
Sov godt og prøv mitt tips; les på senga til du sovner, gjerne en engelsk bok... Klem Britt :-)

Gry sa...

Har lagt ut et bilde av stua di på bloggen min. Lånte av deg, hi,hi../klem igjen

Synnøve. sa...

Hei Britt. Fann deg hos cattis.
Kjempefin blogg du har.
Kommer gjerne inom igen eg.
Stikk gjerne inom meg på besök :)
Hilsen Synne*

Cattis sa...

gokväll eller godmorgon vad man nu kallar denna märkliga tid ;-)

Klart du får länka, det är bara roligt. Jag lägger upp en länk till dig oxå om det är ok, så jag hittar tillbaka till dig.

Kram
/Cattis

elin1976 sa...

Denne bloggen kommer jeg tilbake til. NYDELIG:o)

Trines Hus og Hage sa...

Næmen HEI!!!! HEI BRITT! Så moro at du har fått deg blogg da! Ble kjempeoverasket og syntes det var så moro å se bloggen din! Kjempefin, Britt. Nydelig front-bilde av inngangpartiet deres. Moro med blogg, og Gry er jo helt hekta har jeg skjønt. Eller jeg ser det, for hun er så aktiv. Det har ikke jeg tid til, men bruker bloggen min når jeg har tid og lyst. Nå blir jeg mer oppdatert i Britts verden. Så flott! Velkommen kjære venn! Fått et hint om å huske faren deres i dag, og det skal jeg såklart gjøre! Snakkes da. Stor og god klem fra Trine

MiaMaria sa...

Välkommen in i bloggvärlden....

Vilken underbar startbild...

Och en härlig hängare med en massa härligt pynt.

HA´det så gott!
Miamaria

elisabeth sa...

WOW, for et inngangsparti:))
Men jeg så for meg noe slikt;)

Aalerud Stall sa...

Nå ble jeg overrasket! Så mange positive kommentarer til min blogg :-) Skjønner virkelig at dere har en koselig "verden" her!

Trine, jeg hadde virkelig tenkt å fortelle deg om at jeg holdt på å lage blogg, men ville vente til den ble litt mer ferdig :-) Men nå har Gry lagt den ut på sin blogg, så da er det ingen vei tilbake... Som du ser så har jeg allerede linket til deg, håper det er greit.
Tusen takk for at du tenker på faren min, du er en engel! Ha en kjempefin dag og så får vi ta et jentetreff snart! Stor klem fra meg!

Som sagt så er jeg helt overveldet over at dere synes bloggen min er OK :-) Håper det er greit at jeg linker til dere andre også, har vært inne på bloggene deres og sett at jeg har nok fremdeles noe å lære, ja...

Ha en flott dag alle sammen!

Katta sa...

Hej Britt!Katta heter jag och hittade hit från Grys blogg.Vilken underbar gård du har.Med fjordingar och allt!!! Jag har varit en sån där riktigt hästtokig tjej och min farfar hade en fjording. Fjordhästarna var ganska poppulära i Jämtland när jag växte upp där.Ha en bra kväll. Katta Rost&rosor

Anonym sa...

Kommer garantert til å følge med bloggen din fremover! Gøy å lese en blogg som har både litt interiør og hest:)Ypperlig spør du meg!!