tirsdag 22. januar 2008

Å komme i gang...

Nå har jeg fått høre fra mange at det vanskeligste er å komme i gang, og at det går lettere etterhvert... Får virkelig håpe det, for jeg må innrømme at jeg strever litt :-) Har heldigvis tenåringsdøtre som er bedre på bildebehandling enn det jeg er... Selv innbildte jeg meg at jeg ikke er så verst både med data og mobil, men det ser ut til at jeg må revurdere dette noe (?!) En av mine svakheter er at jeg hater alt som heter bruksanvisninger og hjelpefiler; det er siste utvei, alltid. Men stol på meg, jeg skal nok få grepet på dette til slutt! Her kommer noen bilder fra huset:

4 kommentarer:

Gry sa...

Ser supert ut det her, kjäre söster! Ja, jeg vet at du ikke vil ha besök på bloggen din enda, men jeg måtte bare inn og smygkikke litt ;-s

Klem Gry

P.S. Du har fått mail av meg akkurat nå. Les den!

Lene sa...

Jess - dette blir bare superbra etterhvert. Synes du er veldig godt i gang, men joooo - jeg husker godt innkjøringsproblemene, jeg. Selv er jeg så heldig å ha en veldig teknisk mann som hjelper meg. Haha, jeg er helt lik på deg, bruksanvisning er siste utvei og for pyser, hihi ;)

Sååå koselig at du blogger fra en gård. Utrolig idylliske bilder du har vist så langt. Ser at vi har ganske så likt pendelur, og ganske så like gardiner (de i sammen rommet som pendeluret, ligner veldig på de jeg har på soverommet).

Vil bare si hjertelig velkommen til deg - gleder meg til å følge med - jeg linker deg, om det er ok - og kommer igjen :)

Ha en finfin dag :))

Gry sa...

Det var fint skrivet, Britt! Nå vet vi heldigvis at operasjonen er over og gått bra! Puh....

KLEM GRY

Lene sa...

Så flott at Gry lokket deg inn i denne verdenen. Ja, det er utrolig koselig. Snoke rundt hos hverandre, småskravle litt. Og etterhvert blir man jo også litt kjent :) Men jeg husker meg selv i begynnelsen - som jeg rota med hvem som var hvem - hvilket navn som hørte til hvilken blogg ;) Roter enda litt, men det går heldigvis mye bedre nå :) Har dummet meg litt ut noen ganger, for å si det sånn, hihi :)

Bleee så glad da jeg leste inne hos Gry at operasjonen hadde gått bra :) Uff, skummelt å legge hele sin lit sånn til fremmende kirurger - men heldigvis vet vi jo at de er superdyktige :) Tenker dere puster lettet ut :)

Ha en finfin kveld - Britt - og så blogges vi :)