lørdag 12. april 2008

Prosjekt soverom

Nå er det endelig dags for prosjekt soverom! Det er egentlig ikke så stort prosjekt, for mye ble gjort da vi flyttet inn for 2 1/2 år siden, men det ble liksom aldri helt ferdig... Jeg kjøpte for en stund siden dette bordet, samt stolen og speilet, fra Mollys Heaven. Det skal fungere som mitt eget sminkebord. Med tre døtre i huset, hvorav to tenåringer, har dette behovet etterhvert blitt en dyd av nødvendighet :-)
Da kan den ene av dem være på badet, den andre bruke sminkebordet og speilet på omkledningsrommet og så kan mor være her og gjøre seg presentabel, det er liksom ideèn...
Jeg har, som et ledd i prosjektet, byttet ut den lysekronen jeg hadde her; en svart litt moderne sak som jeg ikke helt synes passer inn nå. Denne lysekronen kjøpte jeg på en interiørforretning i Hamar, som heter Monark. Falt pladask for den og har sett på den hver gang jeg har gått forbi butikken, i flere måneder. Den passer perfekt inn i det soverommet som nå tar form!
Skal montere dimmer på denne også, slik vi har gjort på den lysekronen i stua. Det blir et mer behagelig lys da, og det kan jo være et poeng på soverommet :-)
Hvis noen tenkte litt snuskete tanker her, så var det på morgenen jeg mente, ha, ha...
Her tatt fra en annen vinkel, med balkongen i bakgrunnen. Det er godt å ha denne balkongen å sitte og drikke kaffe på sommermorgenen. Jeg er faktisk ute hver morgen hele året for å trekke frisk luft og sjekke været før jeg har ut hestene. Det er viktig å vite hva slags "klær", les dekken, de skal ha på seg...
Knaggene på hver side av speilet er også fra Molly`s Heaven. Her skal jeg henge opp nostalgiske sommerkjoler etter inspirasjon fra Lene- det beste i verden; takk Lene :-)
Denne Tildaen er det prinsesse Elin som har laget. Det er en god natt Tilda, som ser akkurat like trøtt ut som meg om morgenen, i følge min mann...skjønner ikke hva han prater om jeg...
Synes denne morgentrøtte Tildaen er kjempesøt :-)
Gleder meg til å ta i bruk sminkebordet. Skal ikke overlesse det, men ha det jeg bruker til daglig her inne. Når jeg skal i stallen er det veeeldig lite, kun renseservietter og deodorant og en hårbørste... Det er en liten skuff på bordet hvor jeg kan gjemme det som ikke er så pent å ha framme. Krukken det står Tea på er det kaffe i, til min mikroskopiske kaffetrakter på nattbordet. Her er kaffetrakteren min! Den trakter to kopper kaffe rett i koppene og jeg pleier å gjøre alt i stand på kvelden, så det er bare å trykke på knappen om morgenen... Har faktisk blitt helt avhengig av denne! Den koster kun 199,- på Jernia :-)
Dette var litt bilder fra prosjekt soverom. Skal vise flere bilder når det blir helt ferdig. Skapdørene på den veggen det ikke er tatt bilde av skal males og få nye knotter, samt at jeg skal male en tekst med hjelp av sjablong over sengen. Og så kan jeg jo ikke ha et innlegg en lørdag uten å vise frem brødene jeg har bakt...
I dag ble det rugbrød med solsikkekjerner, de ble kjempegode!
Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god fortsettelse på helgen!
Mange klemmer fra Britt :-)

25 kommentarer:

Gry sa...

Å, er jeg först ute, hi,hi... så moro ;-) Må skrive fort så ikke noen rekker i mellom, ha,ha...

Det blir kjempefint på soverommet deres, Britt. Jeg har jo sett litt fra jeg var hos deg sist, men nå har det kommet opp litt knagger, også var ikke speilen oppe da. Tildaen er også ny. Det blir toppen! Så godt å få ett sted å sitte for seg selv å gjöre seg i ordning. Tenkte ikke bare på morgenen, da du bare kammer håret og skal ut til hestene, men også når dere skal avgårde på noe og badet, omkledningsrommet og alle andre steder er opptatt! Da er det godt å ha et eget sted.

Den der kaffetraktern du har er ikke dum! Spesielt med tanke på at dere har et stort hus. Jeg har jo bare noen skritt å tasse avgårde til kjökkenet, så for meg er det greit nok, men det er jo fristende å ha det lettvint på helgen ;-)

Vi har akkurat sett på en film som jeg blev anbefalt av Lene. Hun har blitt vår guru ser jeg ;-) Filmen heter "Under the Tuscan sun" og den anbefaler jeg deg. Den er snill og koselig. Masse herlig Italiensk inspirasjon!

Synd at det ikke blev noe besök fra Tönsberg i helgen, men det kan dere ta igjen senere.

Kanskje vi snakkes i morra?

Hils hele fam´en. Klem Gry

Linda sa...

Hei Britt!Flott soverom.Nydelig taklampe.Herlig lite bord.Søt Tilda.Ååå de brødene så gode ut.
Ha en flott helg!Hilsen Linda :))

Linda sa...

Hei!Den filmen Gry anbefaler er helt herlig.Har den selv.Linda :))

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ååså gulligt, såå fint!! Vacker lampa!!!
så smaskens med nybakt bröd juu!!

Ha en skön helg!!!!!
Kramizzz ♥ Millizzzzz

liven sa...

Hei!! Så fine bilder du viser fra overommet ditt!! Masse flotte detaljer:) Og så en liten kaffetrakter da.......kanskje jeg hadde klart å holde meg litt lenger i sengen på morgenen da!!!
Ha en fin søndag:O)

Annaewa sa...

Hej! Jisses vilket fint sovrum. Så vill jag oxå ha! Ha det gott o dröm sött! Hilsen finikanten!

Anita sa...

Kommer til å bli kjempeflott!! Men du, kaffetrakter på soverommet da??! Den var ny for meg *ler*! Her går det også i rugbrød om dagen, Ingers sådan, men uten rug;o) Nå er det muffins tid, har en del igjen av julebaksten og er jo kanskje på tide og spise det opp nå!! Ha en koselig uke! Klem!

Synnøve. sa...

Tjingeling....
Du få lov å komme å hjelpe meg å fixe vårt soverom. Er fullstendigt tom når det kommer dit....
Har så mye rare ting på soverommet så du aner ikke....
Det brödet du bakte såg meget gott ut.
Eg har kjöpt bröd igår så eg får bake når det tar slutt...
Tusen takk for kommentaren om bildene mine....
Det er kjempemoro og ta bilder. Men det som er mer morsomt er ju faktiskt å glede andre med bildene.
Så var du trygg, det kommer mer bilder.
Ja å fölge med litt på ting er morsomt. Isen har smelta litt mer idag, så det blir nok för den 27 at den går helt.
Håper du koste deg på rideturen idag....
Om eg er missunlig?
JA.....
Klems vennen.
Synne :D

Pixi sa...

hej!läste ditt inlägg hos synne o kan bara säga att jag håller med dej fullständigt,att man måste varna sina barn för hemska människor,då har det gått långt men tyvärr e verkligheten sån!Fyyyyy...trevlig blogg du annars har!

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Så masse fint du viser. Alt var nydelig og den lysekronen din var rå fin! Du vet her i huset er det ei i hvert rom..Til manges irr... Ha ei flott ny uke Britt!!
Klem fra nordmøre:0)

Lynetmor sa...

Hei, så super fint du har fått det på soverommet :-) Den lysekronen var super fin. Og så smart med den kaffe trakteren. Ønsker deg en fin dag :-)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

tak för fia or hos mig!!!!

Kra

MiaMaria sa...

Hej Britt!

Vilket vackert sovrum du har så himla mysigt!
Och vilken grej färdigt kaffe direkt från sängen vilken lyx.....

HA´det så gott Britt!
Miamaria

Den gode feen sa...

Hei, så koseleg soverom de har. Har heller aldri høyrt om kaffitraktar på soverommet, men god idè :)

Prinsesse Elin sa...

Dåååååååååååååååååååååååååååån for et soverom.....det herlige sminkebordet, den skjønne stolen og de fin sengene. Dobbelt dååååååååååååååååååååån.

Gry sa...

Det brenner mange lys i vinduene i kveld....

Hvis du har tid så kan vi ringes i morgen ettermiddag eller kveld? Tenkte å väre med E på skolen i morgen fm; hun hadde litt lyst til det, og det er klart jeg gjör det ;-)

Pst! Er det ikke snart på tide å bytte ut hovedbildet til ett litt mer vårlig- eller klamrer du deg fast til vintern, kanskje- ha,ha...

Ha det så fint! Klem Gry

Katta sa...

Jag tycker att ni har ett jättefint sovrum, den ljuskronan är så fin den passar alldeles utmärkt därinne. Järnsängar tycker jag är så fint. Ja man blir nästan som förlamad av vad som hänt med Engla känner sig deppig. Men vardagen måste fortsätta. Jag tycker det är viktigt att prata med sina barn om det och berätta att det faktiskt finns fulingar därute att man inte ska lita på vem som helst. Man kan inte skydda dem genom att inget säga. Ha en bra dag, kram Katta

Solveig sa...

Hei! Vil bare tipse om ny blogg hvor alle norske interiørblogger kan legge seg til, så vi får en oversikt.
http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

Ser ut som deilige brød!!

Gry sa...

Jeg var ikke med i skolen idag.... rakk ikke ;-) Klokka ringte ikke, så jeg fikk kjempetravelt og rakk ikke spise eller gjöre meg i stand selv, så det blir i morra (hvis klokka ringer, hi,hi...)

Nej, stakkars Lillegull.... det er ikke lett å väre liten og få så mye forkjölelser og oppkastsjuke mm som hun har hatt i vinter...

Gi henne en klem fra meg!

Klem til deg fra lillesöster ;-)

Hulda sa...

Artig at du ble så inspirert! :) Papir i Hjertet har så masse fine ark og materiell til kort og scrap. Jeg får pakke med masse fint derfra i morgen. Liker så godt Baby2Bride-serien.

Vedlig fint på soverommet, så flott det bordet og speilet var, og nyyyydelig lysekrone. Skulle gjerne hatt noe slikt på soverommet. Likte senga godt også. :)

Katta sa...

Håller med dig om att man måste rusta sina barn, man hjälper ju dem inte genom att inget säga. Ha en bra kväll, kram Katta

Anonym sa...

Et nydelig soverom, jeg likte spesielt godt sminkebordet.

A home far away sa...

Et så fint sovrum ni har. Vad härligt att ha hästar som livsstil. Här i Singapore rider min dotter, men det är inte lika mysigt som hemma i Sverige:-)

Ha de

A home far away sa...

Hej igen! Vad kul att du har en vännina här i Singapore. Visst är det så att vi håller ihop vi skandinaver, även om det är en stor mix av nationaliteter här.
Vi har bott här i 1,5 år och kommer minst att stanna 2.5 år till. Vi trivs verkligen jättebra här.
Du får komma ner och besöka din väninna:-)

Ha de gott
Gunilla

Lene sa...

Heeei, Britt :)

Er det virkelig mulig at det er så lenge siden jeg var innom!! Bare blitt småturer innom bloggen på meg i det siste. Hahaha - og nååå, når jeg endelig har tid til å farte litt rundt - har jeg søren meg kuttet meg i pekefingeren!! Knoter som fyyy på tastaturet, med fingeren til værs ;))

Den lysekrona du hadde der inne på deilige soverommet var fantastisk flott!! ÅÅ, jeg har så lyst på, men mannen har montert downligths overalt - så egentlig er det unødvendig smør på flesk Neeeei, det er jo velbehag for øynene, da :)

Haha, denne fingeren er værre enn å være rusten i halsen når en skal skravle ;)) Kommer sterkere tilbake - forhåpentligvis i løpet av helgen :))

Ha en fin dag, Britt :) Goood klem fra meg :)