onsdag 23. april 2008

En utfordring

Jeg fikk en utfordring fra Rost & Rosor her om dagen... Den gikk ut på å vise mitt seneste, beste og dårligste kjøp! Så her kommer det i nettopp denne rekkefølgen: Mitt seneste kjøp er dette serviset som består av krus, asjetter, dype tallerkner og middagstallerkner. Det finnes et utall av andre deler man kan kjøpe også, som kaffekopper, skåler, sausenebb, fat osv., men det var dette jeg hadde bruk for, så jeg kjøpte 12 av hvert. Det er et småblomstret rosemønster, som jeg falt pladask for. Trengte et nytt hverdagsservise, for det jeg hadde var i keramikk med veeeeldig mange skår, grunnet hardhendt behandling av diverse barn/ungdommer... Dette serviset er i porselen og tåler å dunke borti kanten på oppvaskmaskinen uten å gå i oppløsning :-) Men det er ikke uknuselig da, så obs! obs!
Middagstallerknene er litt mer storblomstret, men likevel fine synes jeg. Serviset er kjøpt på Skeidar, Hamar. Tok ikke nærbilde av kruset; det er forholdsvis stort (passe til te eller stordrikkere av kaffe...) og småblomstret, som asjettene.
Mitt beste kjøp var faktisk vanskelig, for da vi flyttet inn i dette huset for 2 1/2 år siden, kjøpte jeg en del ting som jeg fremdeles er veldig fornøyd med! Jeg er veldig glad i lysekronene mine, både de til elektrisk lys og til stearinlys, og siden jeg har vist lysekronene før, fant jeg ut at jeg skulle vise en kandelaber som "hører til" lysekronen i spisestua. Denne er også kjøpt på Skeidar, og før noen tror at jeg driver en reklamekampanje, så les videre om mitt verste kjøp, ha, ha...
Det var faktisk en utfordring å finne mitt verste kjøp også, for det er noen å velge mellom... Fant ut at det fikk bli et av mine siste kjøp, som jeg for øyeblikket anser for det verste! Jeg hater å kjøpe ting som ikke fungerer og ble veldig skuffet da denne såpedispenseren viste seg å være lekk! Det går ikke an å ha såpe i den, for da renner den ut mellom glasset og stålkanten; Grrrr...
Joda, jeg får sikkert byttet den, har bare ikke kommet så langt enda, og ja, denne er også kjøpt på Skeidar!
Så da gjenstår det bare for meg å sende denne utfordringen videre til:
Lene - Det beste i verden
Linda - Lindas quilt og hage
Mamma Millan - Mamma Millans förtrollade värld
Liven
Trine - Trines hus og hage
Håper dere tar utfordringen, det er faktisk ganske gøy! Ønsker alle bloggvenner en superduper kveld og kommer tilbake med et nytt innlegg fra en fantastisk ridetur i nydelig vårvær... Tenkte det var greit å ha med litt interiør også innimellom, hi, hi...
En stor klem til dere alle, og spesielt til min lillesøster Gry! Tenkte det var greit å slippe denne utfordringen, men ikke føl deg for trygg neste gang :-)
Klem fra Britt :-)

12 kommentarer:

Gry sa...

Takk for det, Britt.... men jeg vet att det kommer nye utfordringer og at jeg sikkert ikke vil gå trygg da ;-)

Det serviset ditt er helt nydelig. Jeg kan skrive under på at det er både vakkert å se på og at koppene er gode å drikke av. Kommer nok snart igjen for å teste de, hi,hi....

Äsj, så kjedelig med bomkjöp. Enig med deg at man blir skuffa når saker ikke fungerer. Snakk om unödvendig dårlig design...

Du ringte kanskje til meg ved Barnetv-tider i kveld? Vi var ute på en liten utflykt hele fam. med kaffe og saft. Behövde komme ut i naturen litt.

Ha det så bra, og ring meg gjerne i morra!

Hils alle! Klem Gry

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ÅÅå så fina saker!!!Servisen så fin ju!!

Tackar tackar!!!så kul,,har fått den av ett par, men inte hunnit visa..men tack så hjärtligt att du ville ge den til mig!!!Ska snart visa!!!

Kvällskran!!!!

Anonym sa...

Men vilka fina saker du visar! Det var ju otur att den tvålpumpen inte fungerar men du kanske kan ha den till nåt annat.Den är ju snygg.Porslinet är ju väldigt romantiskt och vackert och den däe kandelabern är ju gudomlig, jag älskar den. Kanske jag ska skicka en bild på vitsipporna till de de som bestämmer men jag vet inte om det hjälper. Vi får hela tiden kämpa mot saker de vill bygga där. Hitills har vi haft politikera på vår sida vi får se hur länge det går. Det är ju inga bostäder de vill bygga utan risklaboratorium med smittade försöksdjur där det inte finns några garantier för att smittan inte kan komma ut. För ett antal år sen ville de bygga ett stall med HIV och ebolasmittade apor där men det lyckades vi avvärja eftersom det fanns inga garantier att smittan inte kunde komma ut dessutom har de problem med djurrättsaktivister som demonstrarar där ofta. Förra året avvärjde vi att de byggde försöksdjurslabb med tretusen smådjur femtio meter från oss. Nu är det som sagt ett nytt risklabb på gång. Vi ska flytta så fort vi kan för vi har tröttnat nu och så bor vi lite trångt med.Kramar från Katta

Trines Hus og Hage sa...

Hei Britt!
Her har du meg endelig! Nå har jeg fått mange koselige hilsninger på bloggen min av deg i det siste, men jeg har ikke rukket å skrive særlig mange kommentarer den siste tiden. Det er så mange ting å ta seg til at bloggen blir nedprioritert. Men veldig koselig å høre fra deg, og jeg er så glad for at det går fint med faren deres!
Fikk du tak i Mårbacka på Plantasjen her om dagen? Hvis ikke, kan du stikke innom meg så skal jeg lage et par stiklinger til deg. Dele planter i sommer, sier du? Ja, vi kan sikkert få til det. Jeg liker å plante tett, så jeg har ikke vært så ivrig med delingen av plantene mine enda, men det er sikkert på tide for noen av dem.
Kikket på soverommet ditt under for noen dager siden, men hadde ikke tid til å skriv da. ¨Det blir nydelig, Britt! Jeg synes det er så artig at du har snudd stilen din litt til å bli mer nostalgisk og romantisk. Passer jo så godt til det herlige huset deres også! Kandabelaren er kjempefin, og serviset har jeg også. Vel, bare i kopper, for det var det jeg trengte mer av. Kjempekoselig som hverdagsservise. Synes du har fått skikkelig sansen nå!! Hi, hi.
Herlig og langt innlegg om arbeidsdagen din og de fine omgivelsene dine med de firbente i sentrum. Har stadig hatt tanker om å ta med gutta oppover, men tiden flyr for fort for meg... En dag blir det, jo!
I dag har jeg fri og er sammen med han lille. Jeg kjenner meg må ut i hagen en tur nå, for sola skinner jo og fuglene kvitrer. Husarbeidet står og venter inne, så innimellom må jeg vel til pers der også. Som sagt en del gjøremål som jeg har lyst til å prioritere, som hagen, og andre ting må jeg bare gjøre. Er jo en del av dem også! Har et innlegg som ligger klart på maksinen min til bloggsiden min, så kan hende det drøyer en stund med utfordringen fra deg. Kjenner meg må bare prioritere slik at det med bloggen blir lystbetont og ingen samvittighetsgreie. Vi får se, kjære venn. Koselig var det iallefall at du tenkte på meg!
God klem til deg fra meg (Ps. vinket til deg i bil her om dagen, men du så meg ikke)

tinemor sa...

Så gøy med ny vri. Best og pest på det man har kjøpt, istede for i hjemmet. Artig.
Jeg har faktisk kjøpt to såpedispenser på rad som ikke fungerer som de skal. Irriterende. Til meg er det pumpene om ikke gjør jobben sin....
Koz deg videre i sola!

Anita sa...

Så nydelig servise!! Gøy med sånne utfordringer!! For oss uutfordrede iallefall!! Ha en strålende ukeslutt! Klem!

liven sa...

Takk for utfordringen!!! gir oss litt tankearbeid da!!
Har bare sendt den videre til en jeg......du får gi beskjed hvis jeg skulle sende den til flere!!
Kjempeskjønt servise og nydelig lysestake!!!!!
Ha en fin kveld:O)

Annaewa sa...

Hej, jag skrev nyss en kommentar men jag tror den försvann ut i cyberspace nånstans! Jag vill önska dig en trevlig helg och vill tacka dig för att du tittar till mig ibland! kram från annaewa på finikant!

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Takk for koselig kommentar! Ja det er bare å sende meg meil du! De fra SIA vel?? I glass.. Ha ei flott helg!!!

Hulda sa...

Set serviset med små roser har jeg også sett på hos Skeidar, det er fint og romantisk.

Takk for koselig henvendelse på bloggen, jeg har svart deg nå, på mail. :)

Lene sa...

Gooood formiddag, Britt :)

Og hjerteligst for morsom utfordring :) Pr øyeblikk aaaaner jeg faktisk ikke hva.... Men regner med jeg har bittegrann tid på meg :)

Herlige heten såå skjønt det serviset var! Og jeg elsker slikt med forskjellig, matchende dekor.

For ikke å snakke om candelabere! DEEEEEN var flott! Men får vel ikke tak i den noe sted lengre i dag. Da hadde jeg løpt og kjøpt, og kalt det mitt beste kjøp ;)

Eeeendleig FRIHELG!! Og her blogges det før frokost. Kremt... Brunch, blir det vel nå. Skrubbsulten, hehe - men blogging er visst viktigst når man eeeendelig har tid ;)

Ha en strålende dag, Britt :)

Good klem fra meg :)

Linda sa...

Hei Britt!Takk for hilsen.
Så jo at jeg kanskje skulle ha tatt med flere på utfordringen.
Men det gikk litt fort i svingene.
Nydelig den kandalaberen.Søte asjetter.Der kan du dekke et romantisk bord.Kanskje i hagen til sommeren...God lørdagskveld
Klem Linda :))