fredag 28. mars 2008

En award fra Trine :-)

Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose.Awarded parties must post the award banner on their site.The banner must remain linked to the above linked site .
Jeg har vært så heldig å få denne awarden av Trine (Trines Hus og Hage) og føler meg virkelig beæret! Tusen takk, Trine :-) Jeg skal nå gi en videre til fem stykker, og den første jeg ønsker å gi denne awarden til er:
Synne - Blåbär och annat snadder
Du har så inderlig fortjent en award, hvis ikke ti! Jeg er innom din blogg hver eneste dag, for du skriver så ærlig og så tar du mange flotte bilder :-) Du skriver innlegg ofte, og tar opp mange forskjellige temaer, både hverdagsbetraktninger og mer alvorlige hendelser. Jeg synes jeg har blitt kjent med deg gjennom bloggen din og vil bare si at du er ei toppen dame!
Jeg skal etterhvert gi awarden til fire til, men ønsker å gi den til Synne nå først! Kommer tilbake med et innlegg senere i dag :-)
Klem fra Britt :-)

4 kommentarer:

elin1976 sa...

Hello
Grattis med award. Vel fortjent. Du har en veldig flott blogg og her liker vi oss:O) Endelig helg. Deilig. Her sitter nydusja og i kosebuks som egentlig er sååååå utvaska at hvis det ringer på døra må jeg forte meg og bytte om i fare for at de som kommer begynner å donere nye klær til meg. Iallefall så sitter jeg her å nyter at mann og datter er borte og jeg har hele huset for meg selv(les: fjærnkontroll) Ønsker deg en like fin kveld og ei koseli helg. Masse klemmer fra Elin:O)

MiaMaria sa...

Hej!

Gratulerar till Awarden!

Hoppas allt är bra hos ER.
Här har solen visat sig och det har varit skönt........
Skulle ha gjort en massa idag men tyvärr bidde det inget....så kan det gå.
Min äldsta tjej är på lunarstormcup i innebandy i Falun så det kanske blir en tur dit imorgon. Så man kan vara med och heja på.

Hoppas du får en skön fredag!
Miamaria

Synnøve. sa...

Tusen tusen takk Britt.
Blev så glad så du aner ikke.
Veit ikke helt vad eg ska skrive faktiskt, ikke ofte eg blir stum alltså.....
Eg har samme fölelse som deg, det er som vi kjent hverandre en laaaaang tid. Det skulle värt inmari kosligt å möttes en dag.
Har ikke så mangen venniner her der eg bor heller så du er en av dem som blitt "vennina" mi fast på nett. Skulle gjerne snakket med deg på privaten og. Har så masse eg vill si som ikke gjör seg på en blogg....
Min mail finnes på bloggen om du vill ta kontakt.
Er så glad i deg Britt.
Så derfor sier eg bare tusen tusen og atter tusen takk.
Klems fra Synne :D

organic-lizzi sa...

Koselig blogg du har:-)Nydelig stall..og deilige hester!!
Fin helg til deg..
Masse hilsen fra Randi