fredag 28. mars 2008

To innlegg på en dag!

Det er et ordtak som sier at over skyene er himmelen alltid blå. Og min erfaring er at det faktisk stemmer :-) Jeg synes det er en trøst i å vite dette når jeg er langt nede. For å gjøre en lang historie kort så var året som gikk ganske bratt på mange måter, først og fremst på grunn av sykdom i nærmeste familie. Men nå ser alt mye lysere ut på flere områder, og det er grunn nok til å glede seg! Jeg vet at livet har mange overraskelser å by på, både positive og negative, men èn ting har jeg lært meg; ta vare på det positive og ikke bekymre deg for det negative som kanskje kommer :-) Etter disse "alvorsord" er det på tide å komme til saken, nemlig awardene: Synne ( Blåbär och annat snadder) har allerede fått sin velfortjente award :-) Gry, min kjære søster, ok du har fått men her får du en til... Lene, du trodde vel ikke du skulle slippe unna? Katta (Rost & Rosor), du er toppen og jeg må innom deg hver dag :-) Lynetmor, håper du føler deg i bedre form! Denne awarden er fordi du deler mye av din hverdag med alle oss andre :-) Og til slutt vil jeg gi awarden til alle dere andre som jeg har kontakt med her i blogglandia, dere har fortjent det alle som en!
Dagens gladmelding for meg: Min gode, snille hest er friskmeldt!!! Eller i hvert fall nesten. Hun må ta litt medisiner i et par dager, men jeg kan begynne opptreningen igjen :-) Can`t wait!
Ønsker dere alle en superfin fredagskveld! Stor klem fra Britt :-)

34 kommentarer:

Lene sa...

Heeeeeei :)
Først og fremst: Gratulerer sååå mye med awarden selv! Den er virkelig vel fortjent :)

Og gratulerer sååå mye med friskmeldt hest!!! Juhuuu - tenker dere gleder dere begge to, til all moroa dere har å ta igjen :))

Hihi - og så tuuuusen hjertelig takk for at du tenkte på meg :) Jeg blir virkelig kjempeglad for tanken - og jeg er så redd for å skuffe noen med min awardfrie sone. Men vet du - helt fra jeg var bitte liten har min store skrekk vært å gjøre forskjell på folk. Når jeg skulle dekke på middagsbordet, f.eks - var det virktigste av alt å finne presis like asjetter, glass og bestikk til alle. Ingen skulle føle seg utenfor, hihi ;)) Som om noen hadde lagt merke til at de ikke hadde de samme rillene i gaffelen.........

Her har vi forresten barnebarnet på besøk. Hun er bare sååå skjønn. Et stort smil hele henne til enhver tid. Men høyt og lavt, så bestemor og bestefar må jo rydde bort altmulig stasj, hehe :) Ligger der oppe og sover nå, da :) Engelen - baaare god og snill :)

Igjen, Britt - tusen takk for awarden. Jeg tar den ikke med meg, men sparer go`tanken i hjertet :))

Håper dere koser dere stort i fredagskvelden :)

God klem fra meg :)

Anonym sa...

Men tack snälla söta Britt!!! Jag blir rörd och tacksam och du, GRATTIS!!!!! till dig med, den är du värd du har en fin blogg som skiljer sig positivt ur mängden.Det är alltid roligt när du lämnar en kommentar och när du gör ett inlägg.Det ser så underbart ut på bilderna från dig med hästarna och naturen omkring er och jag får en sån längtan själv att flytta långt från stan.Det ser så riktigt ut där på landet med hästarna och allt.Så borde alla barn få växa upp.Tack för att du läser och gillar min blogg jag gillar din med.KRAM Katta

Anonym sa...

Jag glömde ju att säga vad skönt att hästen din (har hon nåt namn?)är på bättringsvägen.Kram

MiaMaria sa...

Hej!

Men så skönt att hästen är så gott som frisk....underbart! Och hoppas att du snart får ta dig en ridtur....

HA´en skön helg!
Miamaria

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Grattis till Awarden!!!!

Hur är läget i bullerbyn då...nån snö kvar???Här har det mesta töat bort,,,,,ha nu en undrbar helg !!

Ton viss av kramar Millan!!!!

liven sa...

Gratulerer med awarden!!
Så kjekt at hesten din begynner å bli helt bra. Nå kan du kose deg på rideturer med den:O)
Ha en fin helg!!

elisabeth sa...

Så flott at hesten er FRISK!!! Det var nok godt det:)
Ønsker deg og dine en flott kveld, og awarden var vel velfortjent;)

Synnøve. sa...

Grattis til at hu Astrid blitt (nesten) frisk. Det må väre en lettelse för deg.
Var på Gjövik för noen dager sen. Det er vel ikke så langt fra deg trur eg.
Tenkte på deg den dagen.
Her er det tomt nå. Alle er reist hjem.....untatt meg, gubben och kamerane hehe.
Ha en fin lördagskveld.
Klems og kos fra Synne :D

Gry sa...

Nej!!! Nå ble kommentaren min borte...Hater Blogger!!!

Det jeg ville si var först og fremst TUSEN TAKK for awarden! Blir like glad jeg, selv om jeg hadde fått en fra för, hi,hi...

Så er det sååå godt å höre at Astrid er friskmeldt! Det gikk ganske fort likevel, syns jeg. Med tanke på hvor ille det faktisk kunne ha gått...

Kos dere i kveld med alle glade meldinger!
Må syns litt synd på meg selv, for jeg har skikkelig nakkesperre och M er også ikke helt i form. Vi koser oss likevel, men jeg får krampe i nakken, så det går nesten ikke å sitte ved datan. Litt dumt. Må gi meg ;-)

Klem Gry

Linda sa...

Hei Britt!Ja det er godt at under skyene er alltid himmelen blå.
Flott å høre at alt er bra med hesten.God helg!Klem Linda :))

Hulda sa...

Så fint å lese at hesten din er blitt helt frisk! :) Virkelig gladmelding det, ja. Fine bilder av hestene. :)

Tiril sa...

Herlige hester , husker å ha sittet på ryggen til mange slike, I min barndom, mine besteforeldre hadde gard å mange slike hester, er ikke heste jente selv,men syns det er noen flotte dyr!!min bror tok tråden videre,men utenom et par ridehester , er det helst trav det går i.
Skal titte litt bakover i bloggen din, kommer helt sikkert å kose meg.
God søndag.

MiaMaria sa...

Hej!

Här har dottern kommit hen från SM i innebandy laget slutade på en
7:e plats utav ca 500 lag. Denna turnering/cup har pågått höst och vår så en sjunde plats är toppen.

HAr du gått och köpt dig en sådan härlig bok då vet jag vad du myser med när tid finnes.....skulle också vilja ha denna....men det är ju inte gratis. Jag kanske får nöja mig med den jag har.

Nu önskar jag dig en skön söndag!
Miamaria

elisabeth sa...

Det går så fint vet du:))
Bare legg den til, og er så godt å høre at det kommer frem, og alt i orden;)

Ha en fin fin kveld, og selvsagt er det ting du har fra før...hahaha:)

Lynetmor sa...

Hei, tusen takk for awarden :-)
Ønsker deg en fin kveld :-) Klem

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ha en härlig vecka!!!

~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨`·.,(¯`·´¯)¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨(¯`·´¯).·´¨¨¨¨¨¨¨¨¨
~♥ W I T H`·.,.· L O V E ♥~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨Mamma Millan¨¨¨¨¨¨¨¨
~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~

Cattis sa...

Godmorgon!

En skön filosofi som man behöver här i livet. Att ta bekymren då de kommer och inte i förskott!

Skönt att hästen är så gott som frisk

Önskar dig en bra start på veckan!
Kram
Cattis

Anonym sa...

Go måndag!Du skrev om skipsgulv hos mig visst menar du då väl skeppsgolv? Det är ju supersnyggt. Ser att du beskriver dig som en Harry Potter nerd jag kan säga att på bara några månader här har min son helt plötsligt blivit en riktig Harry P nerd med.Från noll till hundra om man säger så. Han vill att jag ska skriva om hans Harry Potter intresse på bloggen men jag har snällt och vänligt avböjt med förklaringen att det ska handla om inredning.Ha en bra dag och vecka,kram Katta

Solveig sa...

grattis med velfotjent award, og noen av dine mottakere har jeg ikke vært inne på: så nå skal jeg gå inn på deres sider senere.

det var godt å høre at din vakre hest er frisk! det er rart hvordan våre dyr kan bli like nære som andre familiemedlemmer (hihi liker å kalle dem det:)jeg har ikke hest selv, da, men skjønner at en blir veldig knyttet:)

jeg vet desverre godt hvordan det er å ha sykdom i nærmeste krets, og vet hvilken utrolig følelse det er når det går noe bedre.

ha en toppers uke!

Gry sa...

Litt kort, pga nakken.. Jeg er mye bedre i dag og har ikke bestilt tid. Det er på vei å gå over av seg sel. Nå gjelder det å hålle seg unna datan ;-) så det ikke blir värre igjen.

Ha en fin dag! Klem Gry

Huset i Hagen sa...

Så fint at hesten din nå er frisk! :0) Takk for kommentar hos meg. Takk for tipset om å hjemme vekk noen solsikker. Det tror jeg jammen jeg skal gjøre :0) Gratulerer med award til deg også!

elisabeth sa...

Stavsjø:)
Vet du noe om det?
Vi har inne bud, så nå kan du få levering på døren...hihi;)

MiaMaria sa...

Hej Britt!

Här börjar nog våren så smått infinna sig. Bara lite sol fattas. All snö har smält bort...

Så hoppas du får en härlig vecka!
Miamaria

Hulda sa...

Hei! Butikken jeg har kjøpt scrapting fra heter Papir i Hjertet. http://papirihjertet.no/

elisabeth sa...

Det ble ikke vårt, vi gav oss...
Så du får gi beskjed hvis du vet om noe attraktivt der nede;)

Christinas låvebutikk sa...

Nydelig gård og flotte hester!
Ha ei flott uke!

Solveig sa...

Jeg linker deg, jeg, håper det er ok:) takk for hyggelig hilsen!

Lene sa...

Hihihiiii.... Full av anger og dårlig samvittighet, er det bare så vidt hun våger vise seg rundt på bloggene i dag... ;)) Unnskyld ;)

Og nå er jeg svært så nysgjerrig på om du lyktes med å lure mann og barn :) Og ikke minst . hva for slags sprell du fant på ;)

Ha en finfin kveld i stova :)

Gooood klem til deg :)

Lene sa...

Hahahahaha.... Synes bare jeg ser for meg ansiktene deres.... ;))

Goood klem :))

Anita sa...

Spise stua vår er malt i antikk hvit!! Har det på veggene på kjøkkenet og badet også ++++ mange andre plasser!! Liker den fargen kjempe godt! Ha en strålende helg du også! Her er det faktisk tre loppemarkeder og en antikk messe i helgen!! YES! Klem fra Anita

Lynetmor sa...

Hei, innom for å ønske deg en fin helg :-)

Lene sa...

Jaaaaada... Fint skal det være - og kaffen ferdig servert på sengekanten - ja, det er jo bare sånn enhver skulle hatt det ;)

Jo, jeg forteller sikkert litt mer om både skole og jobb etterhvert på bloggen. Jeg holder på med vernepleien, og stortrives. Akkurat i helgen, jobber jeg. Jeg har avlastning her hjemme, og en ungdom på besøk. Denne helgen er igrunnen bare kos. ut på tur om dagen, og avslapning med litt forskjelling om kveldene :) Har bakt og spist kake her - så nå sitter vi ganske så fornøyde og stuller litt med hvert vårt :)

Kos dere masse - og en kaffe kopp til hver i morgen tidlig. Romantisk, igrunnen :)

Good klem til deg :)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej gumman ....Läget??

Vile bara önska dig en
TREVLIG HELG!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Anonym sa...

Tack för kommentaren din. Jag tror du måste haft en vacker balklänning.Jag har ju tidigare arbetat i många år med att sy bal och brud kläder men tyvärr bara två svarta klänningar. Det kan bli så otroligt snyggt att våga gå i svart på bal.Russebal? Det måste vara som studentbal eller kadettbal kanske.Hoppas du har en fin helg,kram Katta